maanantai 6. tammikuuta 2014

Rasioita

Kierrätys taitaa olla tämän päivän sana. Tuli sitten itsekkin hyödynnettyä tyhjä konvehtirasia ja tehtyä siitä uusi säilytysrasia. Näin joulunjälkeen noita tyhjiä rasioita on kertyny urakalla ja toisiltakin niitä olen hamstrannut. Eivät pääse hevin loppumaan, joten lahjarasioita olis niistä tarkoitus koristella. Tyhjiä Pringlespurkkeja sain pari kassillista ennen joulua ja niitä olis kanssa tarkoitus koristella lisää.



Rasia on koristeltu Fazerin sinisestä konvehtirasiasta. Rasian reunat maalasin ensin pariin kertaan valkealla akryylimaalilla ja sen jälkeen levitin violettia mustetta päälle. Reunaan laiton tarranauhapalan, jotta kansi pysyisin paremmin kiinni.
 


Tämä lahjaputkilo on tehdy priglespurkista. Tein sen Salonseudun askartelijoiden pikkujouluihin. Oltiin sovittu, että jokainen tuo jonkun namilahjan, johon on tehnyt itse paketin. Itse koristelin siis priglespurkin, johon laiton karkkeja sisälle. Mausteisista purkeista on todella vaikea saada hajua pois, mutta tähän mennessä parhammaks keinoks olen todennut käsidesin. 




 
Rasia on tehdy Magnolia lehdessä 4/11 olleen ohjeen mukaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti