maanantai 21. heinäkuuta 2014

Skräppää samoista materiaaleista - oma paketti

Viimenen vaihtopaketti oli itseltäni ja olin jo katsellut kuvia vähän valmiiksi ennen kuin kasasin paketin :). Kuva kuitenkin vaihtui, mutta onneksi papereissa on kaksi puolta joista valita. Oli kiva osallistua tähän vaihtoon, kiitos Jehkottarelle järjestämisestä.


Tälläisen paketin keräsin.

Paperit toiselta puolen.


Valmis sivu.








Tällä kertaa päätin tehdä sivun valkealle pohjalle. Sinistä mistiä roiskin vähän taustaan tuomaan jotain eloa paperiin. Rattaat mm. on päällystetty rusty paper aineelle, joka tekee ruostetta muistuttavan pinnan paperille.

Vaihdossa mukana myös: Taru, Kaisa ja Ansku.

sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Onnittelukortteja



Tämän kortin tein jo loppukeväästä. Idean korttiin löysin kesäkuun Stamper lehdestä. Lehdessä oli tehty kortti, jossa oli nuo kukat ja halusin kokeilla niiden tekemistä.Tuli kiva keväinen kortti.



 Tämän kortin tein syntymäpäivä kortiksi. Kortin malli oli uusimmassa (heinäkuun) Stamperin lehdessä.Tykästyin malliin sen yksinkertaisuuden takia.

tiistai 8. heinäkuuta 2014

Skräppää samoista materiaaleista - Kaisan paketti

Kolmas paketti tuli Kaisalta ja materiaalit oli herkullisia. Tälläkin kertaa karsin jonkin verran materiaaleja joita käytin sivussa. Mukavaa on haastaa itseään tekemään jotain mitä ei normaalisti tulisi tehtyä. Niin innokkaasti aloin tekemään sivua, etten muistanut itse ottaa kuvaa tulleesta paketista :).


Tällänen paketti tuli.
(Kuva on kopsattu Kaisalta)



Tälläinen sivusta tuli.





Sivun kuva on jatkoa Anskun paketin sivun kuvaan. Edellinen sivu löytyy täältä. Kuva on autiotalosta Paraisilta. Yritin käyttää kaikkia paketissa olevia tarvaroita, mutta en onnistunu :). Jotenkin tykkään käyttää vähemmän materiaaleja tai sitten se vaikeus johtuu siitä, että materiaalit tulee valmiina. Hain sivuun tunnelmaa joka tuona päivänä oli. Aurinko paistoi tummia pilviä vastaan ja välillä satoi ja tuuli kovaa. Syksyinen sää parhaimmillaan ja sopi hyvin hylättyjen talojen kuvaamiseen. Seuraava sivu onkin sitten omasta kitistä.

Vaihtoryhmässä mukana Taru, Kaisa ja Ansku

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Shoppailua

Askartelutavaroita shoppailtu pitkästä aikaa. Eilen Klemmarikellarista ja postin tuomana saapui Doodle factoryn paketti.


Klemmarikallarin ostokset.

Kävin eilein Klemmarikellarin myymälän avajaisissa Turun Kuninkojalla. Oli aivan ihana pieni punainen puutalomyymälä ja kivasti oli saatu tavarat esille. Myymälä on aina jotainkin kivempi, kun nettikauppa. Tavaroita on kiva päästä hypistelemään ja ihastelemaan. Paljon olis ollu taas kaikkea mitä olis muka tarvinnu, mutta aika maltillisesti tällä kertaa shoppailin. Löysin kauan haluamani ja etsimäni nuolistanssipaketin, josta olen tosi tyytyväinen. Lisäksi ostin kirjaimia ja yksivärisiä skräppisivuja. Kohopasta tuli kans ostettua, jota olen pitkään halunnut kokeilla.


Doodle factoryn leimasimet.


Perjantaina postilaatikkoon tuli kauan odottamani paketti Jenkeistä. Tilaamani Doodle facrotyn leimasimet saapuivat vihdoin perille. En löytäny leimasimia Euroopasta, joten tilasin ne Doodle facrotyr omilta sivuilta. Postikulut oli aika kalliit, mutta olen halunnut tiettyjä leimasimia niin kauan, ettei kulut enää tässä vaiheessa estäny :). Ihania leimasimia olis ollu vaikka kuinka paljon, mutta jouduin karsimaan aika paljon mitä tilaan. Ehdottomasti halusin "hassut otukset", niin kun olen ne itse nimennyt. Yrityksen sivuilta leimat löytyy nimellä Creatures II. Kissaleimasimiin ihastuin kanssa ja niitä olisin voinu ostaa vaikka kaikki, mutta ensihätään nyt ne kivimmat. Ehkä jossain vaiheessa tilaan sieltä lisää leimasimia.


keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Skräppää samoista materiaaleista - Anne-Marien paketti

Skräppäys samoista materiaaleista jatkuu. Ryhmä edelleen sama, eli Taru, Anne-Marie ja Kaisa. Toinen peketti tuli Anne-Marielta ja tässä paketis oli ensimmäistä pekettia enemmän haastetta :).


Tällänen paketti tuli.


Materiaaleista syntyi tällä kertaa tälläinen sivu.





Kuva on otettu autiotalon vajan ovesta. En saanu kaikkia paketissa olevia materiaaleja sivuun laitettua. Yritys oli kyllä kova, mutta ei onnistunu :). Haastetta oli saada noinkin paljon materiaalia sivuun laitettua. Olen kuitenkin sivuun tyytyväinen. Seuraavaksi onkin sit vuorossa Kaisan paketista sivu.